Anëtarësia

Anëtarësia

Nëpërmjet portalit, ju mund të regjistroheni, kyçeni dhe paguani anëtarësinë për ju dhe familjen tuaj!

Mirësevini! Më shumë Rreth Nesh

Bashkësia Islame e Republikës së Kosovës është institucioni i vetëm në Kosovë përgjegjës për ta mbrojtur Islamin dhe vlerat fetare të muslimanëve.
Ajo është pronare e të gjitha xhamive, mektebeve, Medresesë ‘Alauddin’, Fakultetit Islam, Instituteve të Kur’anit, Institutit Islam IHSI, Shtëbisë Botuese ‘Dituria Islame’, Shoqatës Humanitare ‘Bereqeti’, etj.
Falë këtij organizimi që ka nisë nga vetë Pejgamberi a.s., sot kemi ezan, kemi xhami, kemi imamë e kemi iman!

Mëso më shumë

Kampanjat tona

Akika

Akika

Kur lind një fëmijë, është sunet i Profetit Muhamed (saws) të sak...

Mekteb

Mekteb

Misioni ynë është të sigurojmë që çdo fëmijë të ketë akses n...

Dhuro zekatin

Dhuro zekatin

Kontribuoni Zekatin tuaj për të mbështetur individët dhe familjet n...

Dhuroni shpejtë

Back To Top