Dhuro zekatin

Dhuro zekatin

Kontribuoni Zekatin tuaj për të mbështetur individët dhe familjet në nevojë, duke siguruar burime thelbësore për jetesën, arsimin dhe kujdesin shëndetësor.


Detajet e rastit

Shpërndaje
Back To Top