Akika

Akika

Kur lind një fëmijë, është sunet i Profetit Muhamed (paqja qoftë mbi të) të sakrifikojë bagëti dhe të ndajë mishin midis miqve dhe të afërmve, si dhe anëtarëve të komunitetit që kanë nevojë. Kjo quhet Akika dhe është një akt i virtytshëm në Islam.


Detajet e rastit

Shpërndaje
Back To Top