Mekteb

Mekteb

Misioni ynë është të sigurojmë që çdo fëmijë të ketë akses në arsim cilësor, pavarësisht nga prejardhja apo rrethanat e tyre. Nëpërmjet iniciativës sonë arsimore, ne po punojmë për të kapërcyer boshllëqet në akses, barazi dhe cilësi, duke fuqizuar nxënësit e të gjitha moshave për të arritur potencialin e tyre të plotë.


Detajet e rastit
Vërtetimi
1592997844147.pdf

Shpërndaje
Back To Top